Bilder

Ny ägare av pokalen

  • Pike överlämnar pokalen till MoiRune vid zonen Ratatosk.

Under juli månad kunde vi följa en hårt cyklande 15-åring, han kämpade och körde hårt bla i Vindeln där han körde slinga med föräldrar, småsyskon och en farbror på ett riktigt smart sätt.

Under nästa hela omgången höll han sig kring topp fem i världen, tyvärr så stoppade en vecka på Gothia cup honom från att kämpa om en världsmedalj.

Men han lyckades med att ta Insomnia, Take 10,000, Greed 200, Staminatrix, Assist 2500, Decaregion star, 1000 unika och naturligtvis en Regionsmedalj.

Insomnia medaljen lyckades han även med att lura ut pappa Winterburn på.

MoiRune kammade ihop hela 607 477 poäng och 3843 takes under juli omgången. Hela styrelsen vill rikta ett stort grattis till MoiRune för sin prestation under juli

Hoppas nu att pokalen står och lyser upp i erat hem och kanske vem vet så inspirerar den övriga familjen upp till kamp.

Återigen ett stort grattis MoiRune

/linkaz

Höstens intågande!

  • jeppe1 och PelSjo hittade en spegelblank sjö i Sveg

Vi i styrelsen hoppas att alla turfare i länet (ja även ni utanför som varit på besök) haft en en underbar sommar/semester med massor av olika turfresor. Hösten närmar sig men än så länge kan man cykla med shorts 🙂

Det har av vissa turfare kommit in bilder från olika platser runtom både Västerbotten men även runt om kring övriga Sverige. Här finns ett axplock av dem.

Vi i styrelsen uppskattar bilder likt dessa så, så har ni några resor som ni vill dela med er av tveka inte att maila in dem till oss.

Turfträffar

Vi har inför hösten bestämt oss för att ha kontinuerliga turfträffar varje torsdag efter omgångstart. Första träffen kommer att ske på Pub Rött torsdag den 8/9-22 kl 18:00.

Vi vill gärna hitta den perfekta restaurangen för träffar, så har ni några förslag dela dem gärna med oss.

Väl mött på en zon nära dig. Turfa lugnt.

/linkaz

Picknick i Skellefteå

Tack frimC och Tokfie för en väl genomförd träff.

Picknick i Skellefteå 2022-07-18

Utifrån att Rooffiddler lämnade önskemål om turfträff under hans vistelse i norr, så antog vi utmaningen om att få ihop en träff i Skellefteå trots stefanx46:s frånvaro (turf på bortaplan).

Fortsätt läsa

Tre glada turfare på äventyr i Vasa

En av maj månads höjdpunkter var Vasaresan. Vi blev tre glada turfare som åkte -stefanx46, roswes67 och Tacitium.

På båtresan dit på fredagskvällen var det feststämning ombord. Det var lite lustigt när jag stod i Holmsund och funderade på om jag skulle checka in. Väldigt lång kö till incheckningsluckan! Jag hade ju fått boardingcard i mobilen så varför checka in? Det slutade med att jag chansade och gick ombord – jag hade ju boardingcard, liksom.

Fortsätt läsa

Upphovsrätt © 2023 Turf Västerbotten

Tema av Anders NorenUpp ↑