Pokalöverlämning med korvgrillning i Umeå 13 februari

13 februari 2022·
Ninetail
Ninetail
· 1 Min Läsning

Nio turfare träffades vid äventyrslekparken på Ersboda i Umeå för att snacka turf, grilla korv och överlämna pokalen till Pike. Pike har inte bara lyckats ta en tionde inteckning på vandringspokalen, han har också tagit sitt andra världsbrons. Stort grattis, Pike!

Den relativt nya turfaren KLC2 berättade om utmaningarna med att turfa med permobil och ZoneBanger fick alla att skratta när han i sin tur förklarade att hon snart kommer att lugna ner sig, den mest intensiva turffasen går över efter sisådär fyra år…

Pike med pokalen. Foto: Ninetail.
Pike med pokalen. Foto: Ninetail.

inda7, Pike, linkaz, KLC2, Knegare, ZoneBanger och Mattet. Foto: Ninetail.
inda7, Pike, linkaz, KLC2, Knegare, ZoneBanger och Mattet. Foto: Ninetail.

I övrigt lades storslagna planer upp för både flera stor- och robotarmar samt diverse äventyrliga zontagningar med båt under sommaren. Pike rekommenderade att zontagningar på öar med häckande labbar sker med cykelhjälm på, linkaz rekommenderade också att man alltid har med sig snus att muta båtägare med.

Då covidrestriktionerna lyfts bör det återigen bli möjligt att hålla turfträffar inomhus framöver. Vi hoppas att det kan locka fler turfare att delta. Tills vidare, turfa lugnt!

Ninetail
Inlagt av
Ninetail
Turf Västerbotten
Turf Västerbotten är en ideell förening som är religiöst och politiskt obunden. Föreningens syfte är att organisera och sammanhålla medlemmar som utövar sporten Turf inom Västerbottens län.