Midnight Classic 8:e upplagan

14 juni 2021·
Turf Västerbotten
Turf Västerbotten
· 1 Min Läsning

Lördag den 12/6-2021 så hölls det 8:e Midnight Classic i Umeå. Hela 33 deltagare var med denna natt. Vädermässigt såg det mörkt ut under dagen då temperaturen sjönk när regnet tog över Umeå, men då vi närmade oss kvällen och det var dax för samling så var förhållandena helt underbara. Just ordet samling smälter nog bäst in i mångas munnar just nu med tanke på de restriktioner som vi levt med under mer än ett års tid. Men då restriktionerna ändrades den1/6-21 så tog vi i Turf Västerbotten beslutet att samling kunde ske både före och efter eventet och naturligtvis på social distans.

För några veckor sedan nåddes vi av en tragisk nyhet då en turfare, vän men kanske framför allt en grundare av event i Västerbotten hastigt lämnat oss. I och med hennes bortgång så bestämde vi att under eventet 00:00-00:01 så skulle alla stanna upp och hålla en tyst minut. RIP lisha63.

L_äger elden_

Samtliga 33 deltagare.

Medaljörer i fotklass stefanx46(silver) kaaronia(guld) ParkMan(brons)

Medaljörer cykelklass Scott63(silver) torre(Guld) Mr@(brons)

Ett stort tack till crew som fixade meddelandet i appen.

En eventzon tillägnad lisha63.

Samling och prisutdelning.

Vy från zonen YouRasieMeUp.

En magisk bild tagen av ZoneBanger.

/Linkaz

Turf Västerbotten
Inlagt av
Turf Västerbotten
Föreningen för turfare i Västerbotten
Turf Västerbotten är en ideell förening som är religiöst och politiskt obunden. Föreningens syfte är att organisera och sammanhålla medlemmar som utövar sporten Turf inom Västerbottens län.